hr en

News

VIDEO - Sustav upravljanja kontinuitetom poslovanja (BCMS)

Što sve može utjecati na prekid poslovanja i koje su moguće posljedice? Istraživanja pokazuju kako su posljedice katastrofe koje tvrtke mogu pretrpjeti jako velike, a iznenađuje i broj onih koje moraju potpuno prekinuti svoje poslovanje. Zbog toga je iznimno važno da tvrtka ima odgovarajući Plan upravljanja kontinuitetom poslovanja (Busines Continuity Plan). Više o temi možete poslušati u ovom VIDEU.

OBAVIJEST: COVID-19

Ovim putem želimo obavijestiti sve naše klijente da ZIH prati razvoj situacije vezano uz COVID-19 te slijedimo upute Stožera civilne zaštite RH i Ministarstva zdravstva. Kako bismo spriječili daljnje širenje koronavirusa odlučili smo svoje poslove aktivnosti premjestiti ONLINE.

Seminar ISO 27001 Lead Auditor uspješno održan

U razdoblju od 2. - 6. prosinca 2019. godine, ZIH je uspješno održao seminar PECB Certified ISO 27001 Lead Auditor. Na seminaru su sudjelovali zaposlenici tvrtki Deloitte, FINA, Deloitte revizija iz Slovenije i Središnjeg državnog ureda za razvoj digitalnog društva. Ukoliko ste zainteresirani za edukaciju na ovom području kao i polaganje certifikacijskog ispita, molimo više informacija pogledajte OVDJE.

Uspješno održani seminari u studenom

U proteklom razdoblju, ZIH je uspješno održao nekoliko seminara iz različitih područja: 1) PECB Certified ISO 50001 Foundation. Na seminaru su bili zaposlenici Ekonerga. 2) Edukacija i certifikacija službenika za sukladnost. Na ovom seminaru bili su zaposlenici Kliničkog bolničkog centra Rijeka, a predavač je bio Marko Đurić, konzultant. 3) PECB Certified ISO 22301 (BCM) Lead Implementer seminar. Polaznici su bili zaposlenici Erste banke Novi Sad.

Prijavite se na seminar ISO 22301 Lead Implementer!

Prijave za seminar Certified ISO 22301 (BCM) Lead Implementer su u tijeku! Iskoristite ovu priliku i sudjelujte na seminaru te se certificirajte po normi ISO 22301 za Lead Implementera. Više detalja o seminaru možete vidjeti na sljedećem linku: http://zih.hr/seminar/pecb-certified-iso-22301-bcm-lead-implementer

NOVO!! Alat za provedbu gap analize dostupan na e-learning sustavu

Želimo Vas obavijestiti o novoj usluzi koju ZIH od sada nudi. Naime, putem ZIH e-learning sustava od sada su dostupni alati za provedbu gap analize. Alati za procjenu usklađenosti sustava upravljanja u skladu s ISO normama dostupan je za tri sustava: ISO 27001, ISO 22301 i ISO 37001.

ZIH je održao seminar `PECB Certified ISO 27001 Foundation`

Protekli tjedan, u terminu 29. - 30.10.2019. ZIH je održao dvodnevni PECB seminar ISO/IEC 27001 Foundation. Seminaru su prisustovali zaposlenici Erste banke i Porsche Leasinga. Više o seminaru pogledajte na sljedćem linku: http://zih.hr/seminar/-pecb-certified-iso-27001:2013-foundation

Uspješno završen ISMS projekt za HZMO

U proteklom razdoblju, ZIH je radio na projektu implementacije sustava za upravljanje informacijskom sigurnosti - ISMS (Information Security Management System) prema normi ISO/IEC 27001:2013. Ovaj projekt uspješno je završen kroz uspješnu suradnju s Hrvatskim zavodom za mirovinsko osiguranje.