hr en

News

Javni poziv

Poštovani, obavještavamo Vas da je Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio Javni poziv za dodjelu sredstava subvencije trgovačkim društvima za poticanje obrazovnih i informativnih programa i projekata u području zaštite okoliša i prirode.

U prodaji knjiga „KORPORATIVNA INFORMACIJSKA SIGURNOST“

U prodaji je knjiga „Korporativna informacijska sigurnost“ čiji je suizdavač ZIH – Zavod za informatičku djelatnost Hrvatske. Urednik knjige je prof. dr. sc. Zdravko Krakar, a uz njega autori su dr.sc. Silvana Tomić Rotim, dr.sc. Mario Žgela, Krunoslav Arbanas, mag.inf. i dr.sc. Tonimir Kišasondi.

ZIH savjet tjedna

ZIH direktorica dr. sc. Silvana Tomić Rotim savjetuje na što obratiti pozornost ovaj radni tjedan.

PODUZETNIČKI IMPULS 2015.

Program poticanja poduzetništva i obrta – Poduzetnički impuls namijenjen je povećanju konkurentnosti sektora, povećanju poslovnih aktivnosti te istraživanja i razvoja, povećanju investicija, komercijalizaciji inovacija, razvoju malih i srednjih poduzeća temeljenih na znanju te povećanju poduzetničkih znanja kao i prijenosu znanja.

Javni poziv

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je javni poziv za neposredno sufinanciranje energetskih pregleda zgrada i građevina i uvođenja sustava gospodarenja (upravljanja) energijom u skladu s normom HRN EN ISO 50001 u velikim, srednjim i malim tvrtkama te kod fizičkih osoba (obrta).