hr en

News

Prijave na seminar ISO 27001 Lead Auditor

Obavještavamo sve zainteresirane da su prijave za seminar PECB Certified ISO 27001 Lead Auditor u tijeku. Seminar će se održati u razdoblju 15. - 19.03.2021. godine.

Upravljanje sukladnošću - Conformity Management

Sukladnosti (Compliance) označavaju ispunjenje zahtjeva i obveza koje institucije javnog sektora moraju poštovati u svom radu u odnosu na postojeće obveze i dolazeće promjene. Njihovo nepoštivanje su nesukladnosti (noncompliance) koje rezultiraju brojnim negativnostima.

Prijavite se na edukaciju i certifikaciju za ISO 9001 Lead Implementera

Obavještavamo sve zainteresirane da su prijave za seminar PECB Certified ISO 9001 Lead Implementer u tijeku. Seminar će se održati u razdoblju 22. - 26.02.2021. godine. Prijaviti se možete putem e-mail-a zih@zih.hr ili putem PRIJAVNICE. Pozivamo sve zaintersirane da se prijave na seminar te pristupe Pecb certifikacijskom ispitu. Više detalja o seminaru možete vidjeti na sljedećem linku: https://zih.hr/hr/seminar/pecb-certified-iso-9001-lead-implementer

Otvorene su prijave za seminar ISO 22301 Lead Auditor

Obavještavamo sve zainteresirane da su prijave za seminar PECB Certified ISO 22301 (BCM) Lead Auditor u tijeku. Seminar se održava u razdoblju 15. - 19.02.2021. godine. Prijaviti se možete putem e-mail-a zih@zih.hr ili putem PRIJAVNICE.

 
Prijave na Project Management akademiju

U sklopu svojih online edukacijskih aktivnosti, obaviještavmo vas kako ZIH započinje s organizacijom Project Management akademije. Upravljanje projektima izrazito je važno jer pozitivno utječe na poslovanje tvrtki, ostvarivanje ciljeva i učinkovitost samih projekata. Imperativ svake organizacije trebao bi biti certificirani voditelj projekata, a ova edukacija pomoći će vam u ostvarenju tog cilja i pripremi za polaganje PMP ispita. Planirani početak online edukacije (PM akademije) je 22.02.2021. godine. Predavanja će biti podijeljena u 9 modula, a edukacija se provodi u skladu s najnovijom verzijom PMBoK-a te uključuje smjernice za agilno upravljanje projektima. Predavač na ZIH-ovoj akademiji bit će dr. sc. Silvana Tomić Rotim, članica Izvršnog odbora PMI Hrvatska i jedna od vodećih stručnjakinja u upravljanju projektima. Zbog velikog interesa za ovim područjem i ograničenog broja polaznika, svoje mjesto osigurajte na vrijeme putem online PRIJAVNICE.

Prijave na CISA pripremni seminar

U razdoblju od 08. – 12.02.2021. godine ZIH planira održavanje CISA (Certified Information Security Auditor) pripremnog seminara za polaganje ispita. Cilj ove edukacije je pripremiti polaznike za polaganje CISA ispita, a edukacija pokriva svih 5 domena definiranih od strane ISACA-e ®.