hr en

News

Upravljanje usklađenostima (ISO 37301) - ZIH-ove konzalting usluge i seminari

Svaki poslovni sustav, bez obzira na svoju djelatnost, veličinu ili oblik vlasništva, nalazi se u turbulentnoj poslovnoj okolini u kojoj se dešavaju brze promjene, a praćenje tih promjena i provođenje potrebnih prilagodbi zadaća je sustava upravljanja usklađenostima (Compliance Management System - CMS).

Uspješno održani seminari u srpnju

U proteklom razdoblju, ZIH je uspješno održao planirane seminare. 1) PECB Certified ISO 27001 Lead Auditor održan je u razdoblju 05. - 09.07.2021., a na seminaru su bili zaposlenici Asseca, PHD Consultora i Hrvatskog Telekoma. 2) PECB Certified ISO 22301 (BCM) Lead Implementer seminar održan je od 19. - 23.07.2021., a polaznici su bili zaposlenici Infobipa i Erste banke Novi Sad. Za više detalja o ponudi seminara pogledajte sljedeći link, te nas kontaktirajte ili pošaljite svoju prijavu: https://www.zih.hr/hr/usluge/seminari

Prijave na seminar ISO 22301 (BCM) Lead Implementer

U tijeku su prijave za seminar PECB Certified ISO 22301 (BCM) Lead Implementer. Seminar će se održati u razdoblju 19. - 23.07.2021. godine. Prijaviti se možete putem mail-a zih@zih.hr ili putem PRIJAVNICE. Pozivamo sve zaintersirane da se prijave na seminar te pristupe Pecb certifikacijskom ispitu! Više detalja o seminaru možete vidjeti na sljedećem linku:

Prijave na seminar Certified ISO 27001 Lead Auditor

Obavještavamo sve zainteresirane da ubrzo održavamo seminar Certified ISO 27001 Lead Auditor. Seminar će se održati u razdoblju 24. - 28.05.2021. godine u ZIH-u. Prijaviti se možete putem e-mail-a zih@zih.hr ili putem PRIJAVNICE.

Upravljanje sukladnostima - ponuda konzalting usluga i seminara

Svaki poslovni sustav, bez obzira na svoju djelatnost, veličinu ili oblik vlasništva, nalazi se u turbulentnoj poslovnoj okolini u kojoj se dešavaju brze promjene, a praćenje ovih promjena i provođenje potrebnih prilagodbi zadaća je sustava upravljanja sukladnostima.

Pokrenut je projekt kibernetičke sigurnosti za KBC Osijek

U proteklom periodu, ZIH je započeo s radom na još jednom projektu kibernetičke sigurnosti u sklopu kojeg će izvršiti uslugu usklađivanja KBC-a Osijek, kao identificiranog operatetera ključnih usluga u sektoru zdravstva, sa zahtjevima Zakona i Uredbe o kibernetičkoj sigurnosti.

SEMINAR - ISO 9001 Lead Implementer

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave na seminar PECB Certified ISO 9001 Lead Implementer! Seminar se održava u razdoblju 12. - 66.04.2021. godine.

Prijave na seminar ISO 27001 Lead Auditor

Obavještavamo sve zainteresirane da su prijave za seminar PECB Certified ISO 27001 Lead Auditor u tijeku. Seminar će se održati u razdoblju 15. - 19.03.2021. godine.

Upravljanje sukladnošću - Conformity Management

Sukladnosti (Compliance) označavaju ispunjenje zahtjeva i obveza koje institucije javnog sektora moraju poštovati u svom radu u odnosu na postojeće obveze i dolazeće promjene. Njihovo nepoštivanje su nesukladnosti (noncompliance) koje rezultiraju brojnim negativnostima.