hr en

N O V O!! POSTANITE CERTIFICIRANI SLUŽBENIK ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA!

N O V O!! POSTANITE CERTIFICIRANI SLUŽBENIK ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA!


ZIH je u svoju bogatu paletu seminara uvrstio i međunarodno akreditiranu edukaciju za stjecanje zvanja certificirani službenik za zaštitu osobnih podataka.

Zaštita osobnih podataka zakonska je obveza koja proizlazi iz Uredbe o zaštiti osobnih podataka (EU 2016/679 – General Data Protection Regulation), a odnosi se na sve sve ustanove, pravne i fizičke osobe koje imaju jednog ili ni jednog zaposlenog, ali imaju kupce, dobavljače ili obrađuju tuđe osobne podatke. 

Također, odnosi se i na sve maloprodaje, supermarkete, web shopove, banke, kartičarske kuće, telekom operatere, zdravstvene ustanove, fondove i sve subjekte koje na bilo koji način prikupljaju podatke svojih klijenata, kupaca i dobavljača.

Jedna od obveza koja proizlazi iz Uredbe odnosi se upravo na imenovanje Službenika za zaštitu osobnih podataka unutar organizacije. 

Ukoliko se bavite zaštitom osobnih podataka u svojoj organizaciji ili imate namjeru baviti se istim, nudimo vam međunarodno akreditiranu edukaciju kojom ćete produbiti svoje znanje vezano za obveze postupanju u skladu s Uredbom i dobiti prestižni međunarodni certifikat kojim to potvrđujete.

Detaljnije informacije o samoj edukaciji možete pogledati na http://zih.hr/seminar/general-data-protection-regulation-certified-data-protection-officer.